gaza

gaza

Stop massakren i fangelejren Gaza

Her er plads til diskussion og oplysning om alle slags initiativer i Danmark for at få stoppet massakren i Gaza.
Indlæg der skaber splittelse vil blive fjernet.
Indlæg med racistisk indhold vil blive fjernet.

Demo lø. 17. januar

AktiviteterPosted by Gerd Tue, January 13, 2009 02:12:14
Lad Gaza leve!
Demonstration lørdag den 17. januar

Den amerikanske ambassade kl. 13

Christiansborg kl. 15


Skoler, sundhedsklinikker, FN-konvojer, tæt befolkede områder, moskeer og mange andre civile bygninger er blevet jævnet med jorden og over tusinde mennesker er blevet dræbt, herunder hundredevis af børn. Der er et ord der kan dække de handlinger og det er krigsforbrydelser!Verden har gennem de sidste uger rejst sig i protest imod massakren i Gaza, og protesterne prøver at stoppe vanviddet.

Protesterne er verdensomspændende, men den danske regering der nærmest er allieret med USA, har undladt at fordømme den israelske aggression – i modsætning til regeringerne i Sverige og Norge. Det zionistiske Israels ulovlige aggression og folkedrab må fordømmes, også af regeringen!

Men protest er ikke nok. Den danske regering må indlede sanktioner mod Israel, for at tvinge Israel til at give palæstinenserne samme rettigheder og frihed som israelerne. Protesterne må fortsætte – og der er brug for en demonstration, som samler ALLE modstandere af Israels krig i en bred og flot manifestation – på samme tid og sted. En samling på tværs af partier, statsborgerskaber, køn, ideologi/religion og alder. Der er brug for en demonstration der kan udtrykke befolkningens samlede protest.

Demonstrationen starter ved den amerikanske ambassade, fordi USA understøtter Israel politisk, økonomisk og militært. De ulovlige våben og teknologi der bliver brugt mod den palæstinensiske befolkning er udviklet og betalt af USA, ligesom det er USA der gang på gang har blokeret beslutninger of fordømmelser i FN-regi. Demonstrationen går til Christiansborg Slotsplads, fordi vi vil sende et signal til de danske politikere om at rigtig mange danskere er uenige i deres manglende støtte til palæstinenserne.

Israel ud af Gaza!

Ophæv blokaden!

Frit Palæstina!


Indkaldere: Initiativet for et frit Palæstina, Nej til Krig, PalUng - Det palæstinensiske ungdomsnetværk, Budskab fra Græsrødderne