gaza

gaza

Stop massakren i fangelejren Gaza

Her er plads til diskussion og oplysning om alle slags initiativer i Danmark for at få stoppet massakren i Gaza.
Indlæg der skaber splittelse vil blive fjernet.
Indlæg med racistisk indhold vil blive fjernet.

Forøg presset på Israel

AktiviteterPosted by Gerd Wed, January 07, 2009 08:40:04
Det er godt at Euro-Mediterranean Human Rights Network, Folkekirkens Nødhjælp, FN-forbundet, KFUM og KFUK i Danmark, Mellemfolkeligt Samvirke og Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre opfordrer udenrigsminister Per Stig Møller til at kræve en israelsk tilbagetrækning fra Gaza, en "bæredygtig våbenhvile" og fuld, uhindret adgang for al humanitær bistand til området. Og indtil da en suspension af forhandlingerne om en såkaldt opgraderingsaftale mellem EU og Israel.

Budskab fra græsrødderne siger: Det er nødvendigt at vi forøger presset på regeringen og udvider og fortsætter alle aktiviteter - det er ikke godt nok før Israel HAR trukket sig ud af Gaza OG der er omfattende international nødhjælpsbistand etableret. Hvert mennesker, der lemlæstes og myrdes er ét for meget. Det er nærliggende at sammenligne med mishandlingerne og mordene i de tyske koncentrationslejre. Vær menneske, vær med til at forhindre flere mord og mishandlinger.

Danmarks skal presse Israel med alle mulige midler med boykot af Israel på alle niveauer. Presset på regeringen skal komme alle vegne fra.
Lad dem ikke slippe afsted med en halv løsning, der efterlader et opløst Palæstina i armene på Israel.
Lad os stå sammen om dette, nødvendige.

Der holdes demo På Rådhuspladsen, København fredag den 9/1 af muslimske foreninger og tirsdag den 13/1 kl. 17 af Dansk plæstinensisk Venskabsforening, der marcheres til Christiansborg. Også tirsdag kl. 18 er der 2 min's stilhed for Gaza på Palæstinas plads (det gl. grønttorv v. Nørreport station), NAZIM, (netværk af akademikere, studerende og interesserede i mellemøsten), kom gerne i tøj med Palæstina-farver og med blomster.
Følg med på Modkraft og Facebook-gruppen Gaza-initiativet mm. for flere oplysninger, også om manifestationer over hele landet.